|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |

I made this video playlist at myflashfetish.com
![]() |
|
|
|
| Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
''SENZATZIONAL!'', ''nici nu stiti ce pierdeti''...hahahaha
|
![]() |
| lia |
Posted: July 22, 2008 08:07 pm
|
|
- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Anis Posts: 1044 Member No.: 10 Joined: October 02, 2007 |
:)
Attached Image ![]() |
| lia |
Posted: July 22, 2008 08:34 pm
|
|
- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Anis Posts: 1044 Member No.: 10 Joined: October 02, 2007 |
|
| lia |
Posted: July 22, 2008 08:44 pm
|
|
finger
|
| sanda |
Posted: July 22, 2008 09:10 pm
|
|
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Anis Posts: 944 Member No.: 298 Joined: July 07, 2008 |
Stii ceva Lia, pentru moment este perfect ,,in loc de'' si s-ar putea chiar sa iasa pe locu'ntai! good Acuma serios vorbind, ce zici le da dandiaconescuindirect ceva de tras pe nas? mie asa-mi face impresia. stop here |
| lia |
Posted: July 23, 2008 04:54 pm
|
|
hahaha!
stimati internauti, invitati-va familia, prietenii, vecinii…senzational..extraordinar…nici nu stiti ce pierdeti… ooops! dragii mei…despre dan senzatzionescu numai de bine…pt modul cum stie sa exploateze prostia umana…si sa mai faca si rating cu asta… astia suntem noi, romanii…gustam rahatul, indiferent daca e turcesc sau de calafat…hahaha! suntem o natzie de masochisti…no offense! despre magda, ce sa spun…e o gonflabila cu seminte de dovleac in loc de creier, pe care senzationescu a stiut s-o manevreze in asa fel incat sa-si aduca audienta la cote inimaginabile… noi, romanii, suntem de groaza, serios… |
| lia |
Posted: July 23, 2008 04:58 pm
|
|
:) sanda...s-ar putea ca tu sa ai dreptate...sa te comporti in halul asta la 65 de ani... trebuie sa fii ori nebun, ori drogat... :)
Attached Image ![]() |
| sanda |
Posted: July 23, 2008 05:56 pm
|
|
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Anis Posts: 944 Member No.: 298 Joined: July 07, 2008 |
http://www.mysmiley.net/imgs/smi
Razi tu, razi Harap Alb, dar pana la urma tot Lazarus o sa ne uimeasca; o sa mai auzim noi. good |
| Anis |
Posted: July 23, 2008 06:16 pm
|
|
ADMIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 969 Member No.: 2 Joined: October 01, 2007 |
ciao lume!
facui pe mine de ras cu videoclipurile astea....doamne ,cata involutie!! cred c-o sa ajungem inapoi in cretacic pe calea regresului uman! iar diaconescu e capabil s-o vanda si pe ma-sa pt un rahat de audienta....e prapadit rau! ass finger |
| sanda |
Posted: July 23, 2008 06:40 pm
|
|
...si fiindca tot sunt aici hai sa va spun o poveste demna de topikul nostru.
Intentia mea era sa intru pe ,,ce-ati mai facut azi'', dar pt ca nu e nimic haios, ci doar pe dracu' ghem, las' sa manance si dandiaconescuindirect o paine. finger Pe Rocky il cunoasteti; este ,,soarele'' meu. In cartier, locuieste o familie cu un mascul de vishla maghiara, de cam in jur de 6 ani; cu un an mai mic decat Rocky. Cainii se stiu de mici, s-au agreat pana cand vishla a ajuns la maturitate sexuala, de-atunci relatiile au devenit incordate la propriu. Am avut cateva intalniri din care era sa iesim sifonati, mai ales Rocky, dar am scapat. Vineri dimineata insa, am avut ghinion; cainele se pare ca nu mai poate fi controlat, este lasat liber, n-are nici zgarda, de lesa nici nu poate fi vorba si m-a atacat cu rocky in brate; a sarit, nu pe mine, spre norocul meu doar in 2 labe, oerecum la inaltimea lui Rocky, eu il tineam cat puteam de sus, iar nenorocita, hai sa-i zic stapana dar numai asta nu e, n-a fost in stare sa-l potoleasca, sa-l cheme; absolut nimic; ba mai mult, am impresia ca-i este efectiv frica de caine. A renuntat cainele, a plecat si asa am scapat teferi. Bun. Am inceput sapaturile, numele stapanilor, adresa completa bloc, scara, apartament, pana si nr de telefon si ma infiintez azi dimineata la politie, la sectoristul pe care il platesc din pensia mea! Sa va imaginati unu' de-ala hranit cu strontiu, cu gatu' ca de elefant, dupa ce imi vars oful, ma intreaba: -d-na sunteti muscata? -nu sunt muscata, am venit la d-stra, ca sa nu fiu muscata. -aveti martori? -nu am martori. -nici martori...pai uitati care este situatia: eu v-as putea ajuta, doar in cazul in care am realiza un flagrant; singura solutie, cand vedeti cainele fara lesa, nesupravegheat, sunati la 112,apel gratuit, bla,bla,bla. Oameni buni! in ce tara traim? Vorbea sectoristul din cartierul in care locuiesc, nu ministrul de interne! Pai daca vecinul de deasupra, imi joaca la noapte tontoroiul in cap, cu muzica data la maxim si isi mai bate si nevasta si copiii si urla toti si eu maine merg vreau sa reclam, nu mai am pe cine??? n-am realizat flagrantul? este cuvantul meu, impotriva cuvantului lui? Aaa! am nevoie de martori. Uitasem. |
| sanda |
Posted: July 23, 2008 06:45 pm
|
|
hello Anis,
nu prea sunt in forma azi. Eram convinsa ca ai vazut imaginile. Nu prinzi OTV? Pai se poate? ,,Nici nu stiti ce pierdeti'', nici pe-asta n-ai auzit-o? :) |
Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |